QUI SOM?

L'AMPA, es l'associació de mares i pares de l'escola i te com a objectiu ser el nexe d'unió entre la escola (equip directiu, mestres, monitores....) i les famílies.

Des de l'AMPA vetllem per que les diferents comissions, que la componen, menjador, extraescolars, festes, etc. funcionin i s'encaixin entre elles.

La raó de ser més important del AMPA son els nostres fills i filles... treballem de valent per poder oferir a tots els nens i nenes de l'escola, el servei de menjador, l'acollida matinal, les activitats extraescolars, les festes com ara la castanyada, el carnestoltes o la festa de l'escola on els protagonistes indiscutibles son els infants de la nostra escola.


Qui te cabuda a l'AMPA?


Tots el pares i mares que de desitgin col·laborar en la preparació de festes, en les diferents activitats previstes al llarg del curs, etc. Qui vulgui pujar al tren serà benvingut!!!

Que demanem? La vostra col·laboració, la vostra alegria, les vostres idees....

El que també es molt important es que tots i totes abonem la quota del AMPA que com sabeu es paga per família (que no per alumne) que ens permet portar a terme tots els projectes esmentats, així com col.laborar amb l'escola a final de curs amb la compra de material necessari per estar al dia de les noves tecnologies, canons, ordinadors, etc.