Menjador


PREUS 2023-24

1 Tiquet 7,19 €
10 Tiquets 65,40 €
20 Tiquets 130,00€

SERVEI DE MENJADOR

  L'AMPA gestiona el servei de menjador de la nostre escola. Una comissió que està formada per mestres, pares i mares de l'AMPA i representants del monitoratge vetlla pel bon funcionament del menjador escolar.

  Us animem a conèixer una mica més a fons la logística del dia a dia dels nostres fills/es que es queden a dinar a l’escola: 

  L’equip de monitoratge del CAE, està dirigit per la Lídia i format per 4 persones: 1 per P3, 1 per P4 a 2n, 1 per 3r a 6e i 1 de reforç. 

  Als cursos de P3 i P4 es fa un informe diari del que mengen els nens/es. A partir de P5 i fins a 6è, es fan 2 informes, un a final del 1r trimestre i un altre a final del 3r trimestre. 

  Cal remarcar que a través del monitoratge es treballen diversos temes com ara:
 • L’adquisició d’uns bons hàbits alimentaris. 
 • Motivació els infants perquè almenys provin tots els aliments del menú diari. 
 • Autonomia de cada infant a l’hora de menjar, introduint progressivament els utensilis a taula (gerra, coberts...) i ensenyar com utilitzar-los, tan en els àpats com amb la fruita. A mida que ho van aconseguint se’ls premia amb unes xapes identificatives de l’objectiu assolit
 • Per una bona convivència: fer servir un to de veu correcte, demanar les coses correctament...
Pels més petits, hi ha l’espai dormitori (durant el 1r i 2n trimestre) on es posa música relaxant i s’expliquen contes. També es treballa l’autonomia de treure i posar-se les sabates, anar al lavabo abans d’anar a dormir, a rentar-se les mans... 

Durant l’estona d’esbarjo els nostres fills/es solen sortir a jugar al pati tot i que hi ha altres entreteniments com ara jocs de taula disponibles per qui ho desitgi. Si algú desitja portar llibretes per dibuixar o pintar, també ho pot fer. En dies de pluja es realitzen activitats dins l’escola. 

Higiene: tots sabem que és molt important rentar-se les dents després dels àpats. Tots aquells nens/es que ja tingueu l’hàbit de rentar-vos les dents, sapigueu que, si ho desitgeu, podeu portar el vostre necesser i rentar-vos les dents a l’escola. Al cap d’uns dies se us retornarà perquè el pugueu canviar. Ha de ser el propi nen/a qui prengui la iniciativa alhora de realitzar aquesta tasca. 

I no ens podem oblidar de la nostra cuinera! La feina que realitza la nostra cuinera és molta. A part de cuinar cada dia in situ el menjar dels nostres fills/es, per tal que aquests se’n llepin els dits, és qui s’ocupa de portar al dia els controls i registres específics d’una cuina amb menjador col·lectiu (temperatures dels àpats, congelació, mostres i analítiques al dia...), ja sigui a nivell culinari com sanitari. 

Les famílies rebreu el menú a l'inici de cada mes i també podreu consultar-los en el blog de l’AMPA.


TIQUETS DE MENJADOR

Com a AMPA estem molt contents de poder fer ús d’aquesta aplicació:

1. Perquè ens facilita el control de tiquets de menjador. Cada dia el conserge pot imprimir la llista (a les 9:30h) dels alumnes que es queden a menjador aquell dia. La llista la passa a cuina perquè puguin elaborar el nombre de menús.

2. Perquè els pares podem comprar un talonari o tiquet sense moure’ns de casa i podem assignar els tiquets al dia que volem que es quedin. Això sí, si ho fem el mateix dia, cal assignar-lo abans de les 9:30h del matí.

3. També ens agrada perquè podem anular tiquets que ja hem assignat. Així si un dia resulta que l'alumne no pot anar a escola o va d'excursió, i tenia un tiquet assignat, el podem anular fins abans de les 9:30h del matí mateix dia.

Com a pares que estem a l’AMPA, sabem que podem millorar, però no tenim més disponibilitat d’hores per poder fer tot allò que ens agradaria. També hem d’anar a treballar i cuidar de la família, i és per això, que us demanem que ens ajudeu per facilitar-nos el control de tiquets amb relació als deutes de tiquets:


DEUTES DE TIQUETS MENJADOR

Com es pot pagar els tiquets que es deuen?

Per pagar els dies que deveu ho haureu de fer a través de transferència a l’AMPA i portar justificant al Jordi (conserge). Amb el justificant podem anular al deute.

MOLT IMPORTANT a posar la descripció de la transferència:

“Pendent tiquet menjador dia 00/00/2021”

BANC SABADELL IBAN: ES4400811891640001070415


ACLARIMENT, quan comprem un talonari, és indiferent a quin fill assignem els tiquets. El talonari serveix per a tots els fills. No hem de comprar un talonari per cada fill.Recordeu que per incidències amb l’aplicació, podeu contactar directament al correu ampacollbaix@gmail.com.
 • El preu del tiquet inclou l'àpat i el servei de vigilància/monitoratge .
 • Si algun alumne/a que faci ús del servei de menjador ha de sortir de l'escola durant l'hora de menjador (és a dir entre les 12:30 i les 15:00h), cal que porti la conformitat de la família per escrit.
En el següent enllaç trobarem tota la informació referent al servei de menjador i acollida.